Nasi Bamboo Sungai Klah Review

Bila kita dah sampai ke tempat orang untuk bercuti ni, pasti rugi pula kalau lepaskan peluang untuk cuba sajian utama orang tempatan. Atau senang kata yang virallah.

Contoh macam di Sungkai, untuk Restaurant Nasi Bamboo Sungai Klah.

Kalau tak ada plan nak jalan jalan di Sungkai pun tak mengapa, bila lalu highway utara selatan tu, anda exit sahaja tol Sungkai. Jumpalah dengan restaurant popular ni. Bila dah lebih 7 ribu reviews di GoogleMap, pasti ada sesuatu yang menarik yang patut kita cuba.

Tengok sikit staff kedai makan ni.

Agak agak servis laju tak?

Bila dah makan di kedai makan yang viral ni memang kita kena sabar sikit. Dan dah pasti juga panas macam kenduri pasti akan berlaku. Mungkin kedai makan kena improve buat macam kedai makan awet muda di Penang. Yang ada khaskan untuk tempat makan berhawa dingin. Kalau tak silap Nasi Bamboo ini akan buka lagi satu cawangan di Behrang. Di sana akan lebih selesa.

The Suasana…

Antara makanan yang disajikan memang macam macam. Grilled, ikan bakar, ayam bakar, ayam golek, masak lemak, kambing, segala jenis lauk campur anda boleh cuba.

Video Review By DestanasiTV

Leave a Comment!