Bukan senang nak try try mana satu hotel terbaik. Dah la guna duit sendiri kan. Kalau orang sponsor tak apa juga. Kalau di Kulim hotel terbaik nya saya boleh kata, Fuller Hotel. Di Kelantan pula, atau khas nya Kota Bharu saya suka di Jewel Hotel, kalau di Taiping pula saya suka kalau Hotel Flemington ni. Novotel Hotel pun ok juga. antara yang paling mendapat best review juga. Tapi, nanti lah. Tunggu wife saya balik untuk…

Bercuti di Kota Kinabalu, Sabah memang menjadi impian warga Semenanjung. Negeri ini kaya dengan keindahan alam semula jadi, pulau indah yang membolehkan anda menyaksikan hidupan laut. Sudah alang-alang bercuti di permata negeri Sabah ini, apa kata anda ambil peluang dengan menikmati makanan sedap di Kota Kinabalu. Disebabkan negeri Sabah terdapat pelbagai kumpulan etnik bumiputera dengan budaya dan warisan unik mereka tersendiri. Maka ia menawarkan pelbagai jenis makanan sedap. Melalui artikel ini TeamTravel malaysia akan mencadangkan…

Menikmati keindahan alam semula jadi menjadi dambaan semua selepas penat berkerja. Bunyi kicauan burung dan panorama bukit bukau yang menghijau sedikit sebanyak dapat menenangkan fikiran. Apatah lagi kalau dapat merasainya bersama keluarga tersayang. Kuala Gula Bird Sanctuary adalah destinasi percutian terbaik untuk anda. Melalui artikel ini kami akan kongsikan antara tempat dan aktiviti menarik di Kuala Gula Bird Sanctuary. Kuala Gula Bird Sanctuary adalah salah satu tempat percutian di Perak. Ia sebahagian daripada Hutan Simpan…

Kalau nak senaraikan tempat makan menarik di Kuala Lumpur, memang terlalu banyak. Tapi dalam artikel ini kami akan senaraikan yang benar-benar sedap dan sentiasa menjadi buah mulut orang ramai. More specifically tempat makan di KL yang pernah di terjah oleh Jalan Jalan Cari Makan dan Padu Beb Studios. Anda pasti aware akan program tv JJCM serta saluran Youtube Padu Beb. Kedua-dua program ini mencadangkan sejumlah tempat makan sedap yang wajib cuba! #1 Medini’s Barbecue Restaurant…