Nak tahu port western food Bangi yang paling menarik? Menarik dari segi keenakan, menu yang ditawarkan, serta harga yang berpatutan? Anda datang ke artikel yang tepat. Memandangkan banyak kawasan perumahan serta UKM pula terletak di Bangi, maka banyaklah tempat makan menarik ada di kawasan sekitar. Lebih-lebih lagi hidangan western yang sememangnya menjadi kegemaran setiap golongan. Sekiranya anda berada di sekitar Bangi, singgahlah ke salah satu restoran western yang kami senaraikan di bawah. #1 Deen’z Kitchen…

Banyak juga tempat makan sedap di Bangi. Dari masakan panas, tempatan, Western hinggalah restoran yang menyajikan hidangan dari Korea. Senang cerita, anda tidak akan kelaparan sebaik memasuki bandar yang berada di selatan daerah Hulu Langat ini. Untuk itu, kami senaraikan beberapa kedai makan di Bangi yang boleh anda kunjungi. Senarai di bawah adalah rekomendasi warga internet dan yang mendapat review positif daripada pelanggan. #1 Restoran Azura Kepelbagaian lauk pauk serta masakan panas menjadi salah satu…

Negeri di Pantai Timur memang banyak destinasi percutian yang menarik seperti pulau-pulau indah. Terengganu sahaja memiliki beberapa pulau bertaraf antarabangsa yang menggamit kedatangan pelancong.…

Seperti yang saya kongsikan percutian ke bangi beberapa hari lepas. Akhirnya saya pun dah sampai ke Tenera Hotel, dan masa artikel ini ditulis, saya dah masuk hari ke 2 menginap di sini. Overal, saya rasa ok lah kot. Nak kata tak best sangat pun tak boleh juga, sebab hotel 4 or 5 bintang memang service akan jadi tip top. Tambah lagi dari segi layanan staff, daripada staff yang mengemas bilik, staff masa breakfast, staff receptionist,…

Bila dah sampai ke langkawi, transport yang paling cepat cepat anda kena grab tak lain tak bukan mesti lah kereta sewa. Mana nak dapat? Tak perlu risau, sebab sebaik sahaja anda sampai ke Jetti memang macam macam tawaran yang ada. Mungkin harga pun seakan sama, kereta selesa atau tidak sahaja. Berikut antara pilihan yang patut anda tanyakan pada penyewa kereta sewa. Harga yang murah sudah pasti, untuk senarai perbezaan kami ada senarai kan di bawah…