Genting Highlands

Hotel Yang Paling Murah di Genting Highlands

Kalau nak jalan jalan di Genting Highlands, hotel yang paling murah, dan paling berbaloi anda boleh nginap ialah First World Hotel Genting Highlands. Sebab hotel lain yang kalau di puncak, semua nya beratus ratus.

Atau pun mungkin yang termurah kedua selepas First World Hotel ialah Resort World Hotel – Theme Park Hotel, kalau yang ini lebih kurang dalam hampir 400 ringgit untuk satu malam. Sedangkan First World Hotel, lebih kurang dalam RM 111. Kami pernah tengok harganya di Booking.com di bawah seratus.

Klook.com

Jadi lebih elok kalau anda booking awal, untuk hotel First World sebelum terlambat.

Tarikh yang kami set kan diatas semasa buat carian di Booking.com bukan nya tarikh bercuti pun. Tapi masih lagi 56 tempahan online telah dibuat. Sekarang cuba bayangkan kalau anda memang pergi bila masa bercuti?

KLIK button di bawah untuk buat tempahan..Booking.com

Atau pun, anda boleh lihat bilik dahulu seperti yang kami preview kan di bawah..

Anda boleh terus menempah hotel menggunakan button di bawah:Booking.com

Pilihan Kedua?

Baiklah, andai kata anda tak sempat untuk tinggal di First World Hotel, yang besar kemungkinan memang susah untuk booking secara online sebab selalu penuh. Walaupun jumlah total biliknya hampir 1300 buah. Kami juga ada beberapa hotel yang lain, yang mungkin anda berminat untuk mencuba nya. Sudah pasti harganya pun agak berbeza sedikit sebab hanya First World Hotel sahaja ada bilik yang lebih kurang RM 100 untuk satu malam. Yang lain TIDAK.

Dan hotel tersebut ialah, Resort World Hotel – Theme Park

 

 

2 Replies to Hotel Yang Paling Murah di Genting Highlands

    1. Pihak Genting Highland masih belum memberikan tarikhnya. Puan boleh subscribe newsletter kami untuk perkembangan terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!