Description

Untuk aktiviti family day yang tak ramai sangat mungkin sesuai untuk anda menginap disini. Kalau anda perasan konsep yang dibawakan oleh Glasshouse325 macam lebih kurang sama dengan 100 year old Wooden Villa ini. Cuma binaannya kayu kayanlah, daripada kayu jenis cengal.

Kayu jenis cengal ni, memang walaupun ia ditanam dalam tanah, tapi bila kita belah dan tengok isi dalamnya masih lagi nampak basah, seolah macam baru ditebang. Padanlah kalau saiz meja makan pun boleh cecah RM 3500. Nak menunjukkan kuat dan berkualitinya kayu cengal.

Sungai hanya 1 minit perjalanan sahaja. Ada juga Gazebo di tepi sungai untuk anda beristirehat.

Website

https://www.airbnb.com/rooms/33859662?source_impression_id=p3_1634812039_EibIGU3h%2FJGpFeA%2B

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review
    Location

    100 Year Old Wooden Villa