Category

Hotel

Category

Ikut kan pada pemerhatian saya, hanya ada 3 resort yang saya boleh senaraikan dalam artikel kali ni. Mungkin ada yang terlepas, boleh tinggalkan komen dan review anda. Oh ya, kalau anda memang suka menulis, dan berhasrat untuk berkongsi tips dalam blog teamtravel ni boleh hubungi kami ya. dan 3 resort tersebut ialah: Duyong Marina & Resort – saya pilih sebab best quality service dan fasilities yang disediakan, berbanding dengan penginapan yang lain. Batu Burok Beach…

Ok, jenuh juga nak cari satu satu untuk jenis hotel yang swiming pool ni. Lepas dah siap compile, saya boleh terpadam pula semua, lagi tambah jenuh nak cari balik. Lepas beberapa kali wat de fish, ini lah hasil nya. Oh ya, dalam senarai saya, ada 7 hotel yang nampak macam puas hati swimming pool nya. Tapi mungkin 1 sampai 5 sahaja yang nampak betul betul buat anda rasa berbaloi. Sebab ada hotel yang buat kolam…

Disclaimer 1 Stesen bas yang kami maksudkan pada tajuk di atas adalah yang terminal bas ekspress punya ya. Bukan yang majlis perbandaran, walaupun bas stesen majlis perbandaran ni pun tak jauh mana pun dengan yang terminal bas ekspress. Disclaimer 2 Hotel yang kami senaraikan di bawah juga adalah hotel yang memang sudah ada ramai pengunjung atau review. Bukan hotel yang tak pernah orang datang. Sebab kalau nak ikutkan ada lagi, dan ada lagi yang murah…