Category

Hotel di Bangi

Category

Seperti yang saya kongsikan percutian ke bangi beberapa hari lepas. Akhirnya saya pun dah sampai ke Tenera Hotel, dan masa artikel ini ditulis, saya dah masuk hari ke 2 menginap di sini. Overal, saya rasa ok lah kot. Nak kata tak best sangat pun tak boleh juga, sebab hotel 4 or 5 bintang memang service akan jadi tip top. Tambah lagi dari segi layanan staff, daripada staff yang mengemas bilik, staff masa breakfast, staff receptionist,…

Saya snap gambar di Google Map untuk tunjuk betapa banyak nya hotel bajet di bandar baru bangi untuk artikel sebelum ni. Kali ni saya paste kan di bawah semula andai kata anda terlepas. Untuk pengetahuan anda juga, sebenarnya perkongsian ini adalah hasil daripada trip 5 hari saya ke Bangi. Masa saya ikut wife pergi kursus. So alang alang boleh la saya survey survey untuk isi kandungan teamtravel ni. Total yang saya senaraikan dalam artikel ini…

InsyaAllah, artikel ini saya tulis 5 November 2019, jam 3 22 pagi. Sebab nak prepare untuk ke Bangi 10 haribulan ni dengan wife, tolak daripada Kota Bharu. Sebenarnya, trip ni trip kursus wife saya di Bangi. Kursus tu agak lama juga dalam 5 hari. So alang alang menyeluk pekasam, dengan hotel pun boleh di claim, trip perjalanan pun boleh claim, boleh la saya menyeluk saku kan. So saya plan untuk teman wife, sambil cuba cuba…