Category

Hotel

Category

Menginap di Hotel bajet memang pilihan yang sangat baik, kalau anda tak kesah sangat dengan kemasan macam 4 star hotel, yang siap ada swimming pool semua macam Park Avenue tu. asalkan tempat tidur nya kemas, air con pun tak bunyi macam nak terjatuh, parking kereta pun selamat, dan paling penting harga dalam RM 100 satu malam. Dan kita cukup baik dah la kalau dapat macam ni kan? Ye la, kadang kadang kalau kita duk hotel…

Dalam bulan lepas, saya ada pergi ke T Hotel Sungai Petani sebab terlampau malas sangat balik Kulim semula atas urusan kerja. Saya ada kongsikan pengalaman saya ni dalam artikel senarai hotel di Sungai Petani. Saya sarankan anda baca artikel itu juga sebab saya ada senaraikan 4 atau 5 lagi hotel yang saya rasakan terbaik di Sungai Petani. Untuk artikel yang ini, saya hanya akan beri focus T Hotel sahaja. T Hotel terletak lebih kurang 8…

The Pros Adakah anda dalam perjalanan menuju ke Sungai Petani? Sudah tempah penginapan untuk bermalam di Park Avenue? Kalau belum, boleh booking sekarang untuk pastikan anda ada tempat kosong, JANGAN WALK IN. Harga yang anda dapat tak mungkin sama dengan kalau di Booking.com Dalam beberapa hari yang lepas, saya ada kongsikan perjalanan saya ke Sungai Petani, dah ya saya memang ada bermalam di sini sekejap atas urusan kerja. Anda boleh ketahui nya lebih lanjut di…

Kalau anda ke Kulim, hotel yang paling berbaloi untuk anda menginap, tak lain tak bukan ialah Fuller Hotel. Kalau memang niat bercuti rasanya macam jarang sangat lah barangkali, sebab Kulim ni kalau tarikan macam alam semula jadi ke memang tak berapa nak ada. Kalau datang memang untuk hantar anak sambung belajar memang biasa. Sebab Kulim, ada poli dan juga universiti di sini. So, kalau short trip dalam 2 3 hari, hotel lah pilihan terbaik. Lagi…